Danijela Faraguna Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

Dozvolite da se predstavim moje ime je Danijela Faraguna , ja sam osoba koja će Vam odgovarati na sve vaše upite i savjetovati Vas,u vezi Vašeg poslovanja bilo da ste tvrtka ili iznajmljivač.

Vlasnica sam tvrtke Deo Volente d.o.o koja se bavi poslovnim savjetovanjem, edukacijama za iznajmljivače , popunjavanjem luksuznih objekata, usmjeravanjem vašeg poslovanja,  izradom poslovnih studija , pisanjem eu projekata.

Zadužena sam za kompletno poslovanje poslovnice, prodaju smještajnih   kapaciteta , kompletan marketing tvrtke,  i osposobljavanje za rad novih kadrova .

Smatram da mi možete ukazati Vaše povjerenje na temelju mog dosadašnjeg iskustva i obrazovanja

Smatram da je najbolja investicija investiranje u svoje znanje. Ovo je moje obrazovanje:

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu  stečeno zvanje- bacc.oec.ekonomije  Smjer poslovno komuniciranje.

Pučko otvoreno učilište Algebra (Listopad 2018-Siječanj ,2019) Voditelj provedbe EU projekata

Pučko otvoreno učilište Algebra (Travanj,2018-Listopad,2018 ) Specialistica za Internet marketing

Pučko otvoreno učilište Algebra (Studeni,2017-Travanj,2018) Web dizajnerica

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA (Svibanj 2017) Agent za prodaju nekretnina

MENCL  (Listopad, 2008 – Lipanj, 2009 ) Računalni operater- exspert

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli   (Siječanj, 2008 – Travanj, 2008 ) Voditelj poslovnice

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu  (Siječanj, 2008 – Travanj, 2008 ) Turistički vodič za Primorsko-Goransku i Ličko-Senjsku županiju

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli  (Listopad, 2007 – Siječanj, 2008 ) Turistički vodič za Istarsku županiju

 

A ovo je moje radno iskustvo:

Započela sam svoju karijeru u turizmu 2007 godine u agenciji Solen d.o.o iz Rijeke kao turistički pratitelj za ruski jezik .Moj posao se svodio na organiziranje izleta, prodaju istih. Osmišljavanje novih izleta, te njihovo vođenje. Isto tako imala sam za zadatak rješavanje pritužbi gostiju. Vodila sam blagajnu, te sudjelovala u osmišljavanju novih paket aranžmana. Vodila sam izlete na ugovor o djelu za Plavo More, Atlantis, te za Astareu. I to je trajalo neke 3 sezone nakon čega sam odlučila otići korak dalje. Uspjela sam pronaći posao u Admiranda plus d.o.o u Fažani u jednom mini kompleksu u blizini mora, kad sam započela s svojim radom tamo nisam imala nikakvo predznanje u popunjavanju smještajnih kapaciteta dakle krenula sam od nule, upravo zbog toga sam danas izdala aplikaciju s edukacijom za iznajmljivače, jer i sama znam koliko je to teško. Dakle u Admirandi plus sam bila nekih 3 godine kao osoba zadužena za sve, kompletni marketing popunjavanje smještajnih kapaciteta, vođenje kompletnog personala. Tu sam u biti napisala svoju prvu prijavu za bespovratna sredstva za izgradnju bazena i s ponosom mogu reći da je ista prošla te da su vlasnici dobili potporu. Upravo u tijeku rada u Admiranda plus d.o.o sam naučila pisati poslovne studije , poslovne planove. Naime bila sam zadužena za poslovanje tvrtke i neke stvari sam morala naučiti. Nakon nekog vremena shvatila sam da sam postigla svoj maximum i da nema više mjesta za napredak. Maksimalni kapacitet kompleksa apartmana je bio 96 osoba i kad se sve uhodalo postalo mi  je nekako monotono, pa sam odlučila krenuti u poduzetničke vode. S kolegom sam otvorila tvrtku Trans Vita d.o.o u kojoj sam bila voditelj poslovnice i servisa za čišćenje i održavanje nekretnina sve do kolovoza 2018 , naime u kolovozu sam odlučila Trans Vita prepustiti na vođenje kolegi te započeti iz početka s Deo Volente d.o.o . U Trans Vita d.o.o smo tijekom godina rada skupili oko dvjesto iznajmljivača, te smo uvidjeli da ljudi imaju potrebu održavanja nekretnina i dočeka gostiju tokom sezone pa smo organizirali i to, nakon nekog vremena se ukazala potreba za prodajom nekretnina pa smo proširili poslovanje i na to. Ja sam se odlučila odvojiti i bazirati na luksuznijim nekretninama dakle još se bavim popunjavanjem smještaja ali većinom se radi o kućama za odmor s bazenima njih dvadesetak trenutno, još uvijek se bavim i prodajom nekretnina, kao i uslugama održavanja , međutim najviše se bavim edukacijama za iznajmljivače, Eu-projektima poslovnim planovima jer mi to svaki put predstavlja izazov, dok se čeka odobrenje projekta osjećam se euforično poput malog djeteta i to mi predstavlja izuzetno zadovoljstvo. Kada uživate u onom što radite imate osjećaj da uopće ne radite i postajete efikasni u svom poslu. Moja misija je da Vi budete uspješni u onom što radite.