Edukacije za iznajmljivače

Kontinuirano organiziramo između ostalog i besplatne radionice za iznajmljivače.

Isto tako provodimo edukacije 1 na 1 u tom slučaju cijena ide po satu rada.

Dostupna je i naša aplikacija za iznajmljivače: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bookingmonster.aplikacijazaiznajmljivace

Više možete pogledati u PDF-u: Prezentacija-aplikacija.

Navesti samo neke od kanala prodaje s potrebnim informacijama za svakog iznajmljivača:

Booking.com – definitivno portal s najviše rezervacija na svijetu. U početku je bio zanimljiv samo hotelima, ali zadnjih nekoliko godina vrlo popularan među privatnim iznajmljivačima. Traže ugovor za trećinu kapaciteta “puno za prazno”, bez plaćanja. Mogućnost kratkog boravka (1 noć), kasni otkaz rezervacije (24 sata prije), ali punjenje kapaciteta ti-jekom cijele godine. Bez obzira na to što ih određen broj iznajmljivača otvoreno ne podržava ne može im se osporiti broj rezervacija i upita koji su sposobni odraditi i poslati iznajmljivaču. Ako se slažete s njihovim uvjetima poslovanja imate našu preporuku za njih.

 

Airbnb – pravi “hit portal” zadnjih 2-3 godine, najjači portal za direktnu komunikaciju s gostom. Privreme-no nude besplatno fotografiranje što je odlična pri-lika za kvalitetno oglašavanje. Bez obzira da li Vas puni skoro isključivo on, ili Vam pošalje par rezer-vacija godišnje, za njega imamo samo riječi hvale i preporuku da se na njemu oglasite.

Apartmanija.hr – kvalitetan oglas kod njih može re-dovno donositi veliki broj upita. Ukoliko se odlučite za plaćenu varijantu i varijantu s Facebook oglasom broj upita će stvarno biti nevjerojatan (nakon aktivacije Facebook oglasom u par dana pristiglo preko 40 upita!).

Adriatic.hr – imaju 15-godišnje iskustvo i jed-na od boljih domaćih agencija, preko 10.500 smještajnih jedinica i s mrežom od 240 subagenata. Iznajmljivačima daju informacije o poziciji na njihovoj listi i pretragama, te kako poboljšati rangiranu poziciju. Ako ste na traženoj lokaciji mogu vam slati redovno goste.

HrvatskaApartmani.hr – Pozitivna iskustva s njima imaju iznajmljivači srednje i južne Dalmacije i za to područje su kvalitetni.

Smjestaj.com.hr – ima nekoliko preporuka gdje su stavljeni u sami vrh posrednika. Nažalost nema informacije s kojeg područja su iznajmljivači koji su ih preporučili, ali imajte ih svakako u vidu.

Hotelbeds.com – Gulliver travel, TUI grupacija, prisutan 10 godina, rad s manjim brojem objekata koji zadovoljavaju TUI standarde, više rade s hotelskim smještajem.

HouseTrip – postaje sve popularniji kod nas. Sistem poslovanja je sličan Airbnbu što mu daje veliku atrakciju kod prikupljanja novih iznajmljivača i gostiju. Neke iznajmljivače kod nas već zavidno puni, a kako još nisu svi upoznati s njim bolje da se na njega prijavite prije nego ga i ostali iznajmljivači primijete.

TripAdvisor – tu imate priliku ispričati priču o Vašem objektu ili pak o usluzi koju nudite, te dobiti ocjenu (recenziju) o istom. Njegova najveća prednost je činjenica da ste u direktnom kontaktu s posjetitelji-ma/korisnicima te ste u mogućnosti pratiti svaki review i pravovremeno na njega odgovoriti. Savjetuje se da odgovarate na sve komentare, bili oni pozitivni ili negativni. Neke agencije nemaju mjesečni promet za sav smještaj koliko TripAdvisor može samo jednom iznajmljivaču na popularnoj lokaciji u istom tom mjesecu poslati pregleda, iskustva drugih iznajmljivača su nevjerojatna i ništa Vas ne košta da ih isproba.